10 Parmak Klavye Kursu Ne İşe Yarar?

İş ve teknik alanında meydana gelen hızlı gelişmeler, gerek özel gerekse kamu kuruluşlarındaki yazışmalara büyük önem kazanmıştır.
Bu önem, artan büro işlerini yürütecek kaliteli elemanlara ve yetiştirilmiş insan gücüne duyulan ihtiyacı ortaya çıkarmıştır.

Klavye ile yazma hızınızı artırmak veya Adliye'nin açtığı sınavlarda başarılı olmak istiyorsanız 10 parmak klavye kursu tam size göre... Klavye eğitiminde F veya Q klavye tercihinde bulunabilirsiniz. Alıştırmalarınızı düzenli bir şekilde uyguladığınızda yazma hızınızda gözle görülür bir artış olduğunu siz de göreceksiniz...

Zabıt Katipliği Sınavına F ve Q klavye?den girebilirsiniz. Ancak biz, Türkçe?nin yapısına en uygun olan F klavyeyi öğrenmenizi ısrarla tavsiye ediyoruz ve bunun eğitimini veriyoruz.

Çünkü F klavyenin yazma hızı ve kullanım kolaylığı, Q klavyeye göre % 30-50 daha fazladır. Bu durum, harflerin klavye üzerindeki yerleşim yerlerinden kaynaklanmaktadır. Örneğin, F klavyede sağ işaret parmağı ile k harfi yazılırken; Q klavyede j harfi yazılmaktadır. J harfinin kullanım sıklığı ise hepinizce malumdur.

Meb Onaylı f Klavye Sertifikası alabilirsiniz

On Parmak eğitiminiz ardından MEB tarafından düzenlenen Hızlı Klavye Kullanımı sınavına katılarak Milli Eğitim Bakanlığı onaylı klavye sertifikası alabilirsiniz.